Tro og tjeneste

Vil du arbejde med teologi og mennesker? Så kan du tage en 1-årig diplomuddannelse i Tro og tjenesete med fag som sjælesorg, troslære, diakoni, mission og praktikforløb - for bare at nævne nogle af fagene.

Uddannelsen i Tro og tjeneste er beregnet for dig, som gerne vil

  • arbejde i en menighed eller en kristen organisation
  • arbejde med mission i Danmark eller udlandet
  • arbejde som fx kirke- og kulturmedarbejder (sognemedhjælper)
  • eller generelt blive klogere på teologi og mennesker

Uddannelsen tages som fuldtidsstudier over 1 år med 30 ECTS-point pr. semester, men du kan også tage 1-2 fag pr. semester eller bare et enkelt fag.. Bestået eksamen udløser godkendte ECTS-point.

Opdateret plan over faget kommer snarest. Kontakt studiekoordinator Peter Greek Kofoed, studiekoordinator@dbi.edu for mere information.

Se et eksempel på et anbefalet studieforløb her:

Tro og tjeneste er for os, der
vil arbejde med mennesker

Praktisk

  • Uddannelse og læseplads er gratis og foregår i DBI's lokaler
  • Der er pt ikke SU til uddannelsen. Færøske studerende kan dog modtage støtte fra Færøerne, og fra Sverige og Norge kan man medtage sin studiestøtte.
  • Stipendier: DBI tilbyder studielån ved fuldtidsstudier. Lånet er afgiftsfrit og tibagebetales efter uddannelsen. Se mere under STUDIEMILJØ.
  • DBI hjælper om muligt med at formidle kontakter mht. billige boliger, studiejobs og lignende.
Studiemiljø

Find en underviser

På uddannelsen møder du en række højt kvalificerede undervisere, der brænder for deres fag. De fastansatte undervisere har som minimum en ph.d.-grad eller er i gang med en. Alle undervisere har forskningsforpligtelse og bidrager på deres felt med gedigen forskning.

Samtidig har underviserne stor praksiserfaring, som de også trækker med ind i undervisningen.

Find en underviser
At det er et forholdsvist lille sted, tiltalte mig også, og det har helt sikkert medvirket til, at jeg har følt mig så hjemme og velkommen her. Det halvandet år, jeg hidtil har været her, har været en stor velsignelse for mig både fagligt og personligt.
Jákup Á Lakjuni
Jeg har læst fag på forløbet Tro og tjenste på FIUC-CPH på DBI simpelthen fordi, det bl.a. er med til at gøre mig glad. Jeg kan pt. ikke se mig selv på et andet uddannelsessted. Teologien vækker min interesse, fascinerer mig og overvælder mig dag efter dag.
Isak R. Jespersen

Der er et godt samspil mellem teori og praksis, og faglighed og tro. De dygtige undervisere deler ikke blot ud af deres store faglige viden, men også af egne erfaringer fra arbejdsliv og kristenliv, så undervisningen sker med blik for livet uden for og efter studiet.
Johan Andresen

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram