Enkeltfag og netstudier

Du kan tage et eller flere gratis enkeltfag som nærværsstuderende på FIUC-CPH, hvis du gerne vil supplere din igangværende uddannelse, eller hvis du vil fordybe dig i et teologisk emne. Det er også muligt at sammenstykke et helt bachelorstudium ved at tage enkeltfag over en årrække. Bestået eksamen i enkeltfag udløser godkendte ECTS-point. Et enkeltfag bliver oprettet, hvis der er mindst 5 tilmeldte. Ellers kan man læse faget som selvstudium. Man kan vælge de fag, der udbydes på bachelor i teologi og mission.

Netstudier

Flere enkeltfag kan tages som netstudier, hvor du følger undervisningen hjemmefra via lydfiler, powerpoint og video. Du afleverer også opgaver og sparrer med underviseren. Både undervisning og eksamen sker online.

Se katalog over netstudier (ikke alle kan tages via FIUC-CPH).

Er du på § 1a-ordningen, så se dine muligheder her

Netstudier er betalingskurser.

  • 5 ECTS-points: 900 kr.
  • 10 ECTS-points: 1800 kr.
  • 15 ECTS-points: 2700 kr.
  • 30 ECTS-points: 5400 kr. (30 ECTS-point svarer til fuldtidsstudier)

Netstudiefag i efteråret 2023:

Netstudiefag i foråret 2024:

  • Dogmatik med kildetekster (Dogmatik)
  • Skabelse og forløsning (Dogmatik)

Netstudiefag i efteråret 2024:

  • Græsk 1
  • Indføring i Bibelen (Bibelkundskab)

Netstudiefag i foråret 2025:

  • Græsk 2
  • Kirkehistorie og konfessionskundskab (Kirkehistorie)

Som enkeltfagsstuderende er du en del af studiemiljøet på DBI. Som netstuderende mødes du online med de andre på holdet, men du er altid velkommen til at kigge forbi på DBI og få en snak, hvis du er i København.

Jeg startede på FIUC-CPH på DBI med enkeltfag ud fra en lyst til personlig åndelig læring. Efter det første halve år, der bare var for min egen skyld, følte jeg, at Gud ønskede, at jeg skulle tage en hel bachelor og derved få en god ballast.
Margrethe Bang Rye Kofod

Jeg læser en bachelor i praktisk teologi på FIUC-CPH på DBI simpelthen fordi, det bl.a. er med til at gøre mig glad. Jeg kan pt. ikke se mig selv på et andet uddannelsessted. Teologien vækker min interesse, fascinerer mig og overvælder mig dag efter dag.
Isak R. Jespersen
Jeg brænder for at arbejde med Bibelen. Hvis man virkelig skal arbejde med de bibelske tekster, er man nødt til at være godt klædt på mht. sprogkundskaber, kirkehistorie, dogmatik mm. Jeg er her for at blive en dygtig tekstlæser, der kan formidle Guds ord.
Mads Due
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram