Enkeltfag og netstudier

Du kan tage et eller flere gratis enkeltfag som nærværsstuderende på FIUC-CPH, hvis du gerne vil supplere din igangværende uddannelse, eller hvis du vil fordybe dig i et teologisk emne. Det er også muligt at sammenstykke et helt bachelorstudium ved at tage enkeltfag over en årrække. Bestået eksamen i enkeltfag udløser godkendte ECTS-point. Et enkeltfag bliver oprettet, hvis der er mindst 5 tilmeldte. Ellers kan man læse faget som selvstudium. Man kan vælge de fag, der udbydes på bachelor i teologi og mission.

Netstudier

Flere enkeltfag kan tages som netstudier, hvor du følger undervisningen hjemmefra via lydfiler, powerpoint og video. Du afleverer også opgaver og sparrer med underviseren. Både undervisning og eksamen sker online.

Se katalog over netstudier (ikke alle kan tages via FIUC-CPH).

Netstudier er betalingskurser.

  • 5 ECTS-points: 900 kr.

  • 10 ECTS-points: 1800 kr.

  • 15 ECTS-points: 2700 kr.

  • 30 ECTS-points: 5400 kr. (30 ECTS-point svarer til fuldtidsstudier)

Netstudiefag i efteråret 2024:

  • Græsk 1

  • Indføring i Bibelen (Bibelkundskab)

Netstudiefag i foråret 2025:

  • Græsk 2

  • Kirkehistorie og konfessionskundskab (Kirkehistorie)

Som enkeltfagsstuderende er du en del af studiemiljøet på DBI. Som netstuderende mødes du online med de andre på holdet, men du er altid velkommen til at kigge forbi på DBI og få en snak, hvis du er i København.

DBI kan tilbyde et fællesskab, som man ikke normalt finder på et universitet. Man har mulighed for at stille spørgsmål i timen, og snakken fortsætter så en halv time ind i frokostpausen, fordi både lærere og studerende er til stede i kaffestuen - det er unikt.
Rasmus Vævest Nymann
Jeg har en længsel efter at lære mere om Bibelen og vores kristne tro, og jeg ønsker at arbejde inden for kirken eller kristne organisationer for at hjælpe mennesker til at vokse i troen på Jesus Kristus. Jeg valgte at studere teologi på DBI, fordi jeg var tiltrukket af, at troen har en selvfølgelig plads her på dette lille studiested.
Cecilia Ape
Jeg brænder for at arbejde med Bibelen. Hvis man virkelig skal arbejde med de bibelske tekster, er man nødt til at være godt klædt på mht. sprogkundskaber, kirkehistorie, dogmatik mm. Jeg er her for at blive en dygtig tekstlæser, der kan formidle Guds ord.
Mads Due
Kontakt
Dansk Bibel-Institut
Leifsgade 33, 6.sal
2300 København S
Tlf.:33 13 55 00
Følg os